Öl

Fatöl

 1. Bryggmästarens Premium Gold

  En exklusiv pilsner framtagen med förstklassiga råvaror. Stor beska och tydlig prägel av humlearom. Gyllengula färgen och krämiga skummet gör att ölet passar perfekt till en god middag. Smak: Torkad frukt med maltsötma. Generös krispig och balanserad.

  5.7 % Pilsner 40 cl Sverige

flasköl

 1. Zlatopramen

  Doften är medelstor med en liten bränd ton, tydliga inslag av jäst och bröd. Smak: Smakrikt och brödigt med en liten bränd ton med medelstor beska inslag av jäst och beska.

  4.9% Pilsner 50 cl Tjeckien
 2. Bryggmästarens Premium Dark​

  Bryggt med speciella maltsorter enligt gammalt recept för att få en milt skummande lager med en rik maltig karaktär och kaffeliknande eftersmak. Smak: Knäck, smörkola och brungräddat knäckebröd. Mjuk, fyllig och torr eftersmak.

  5.0 % Mörk lager 50 cl Sverige
 3. Bryggmästarens Mellanöl

  Smaken är maltig med en balanserad beska och doften diskret humlearomatisk. Smak: Maltig smak med tydliga humletoner och balanserad beska. En mer smakrik mellanöl.

  4.5% Lager 33 cl Sverige
 4. Småland

  Är inspirerad av den tjeckiska pilsner-traditionen. Bryggd på äkta tjeckisk jäst och har lagrats extra kallt. Småland är en pilsner med mjuk, fyllig smak. Smak: Smörkola. Torr, fyllig och tydlig humle- och efterbeska.

  5.2 % Pilsner 50 cl Sverige
 5. Fullers London Pride

  Maltig med inslag av vörtbröd, humle och sirap. London Pride är en av de mest sålda ölen runtom på Londons pubar. Smak: Maltig och brödig med medelstor beska och inslag av humle.

  4.7 % Ale 50 cl England
 6. Brewdog Punk Ipa

  Stor, nyanserad humle aromatisk doft. Perfekt till smakrika kötträtter. Smak: Smakrikt, nyanserat, humle aromatiskt öl med påtaglig beska, inslag av grapefrukt, ingefära, fläder och aprikos.

  5.6 % Ipa 33 cl Skottland

Cider

 1. Rekorderlig Cider Päron

  Har en doft av höstpäron och smak av söta inlagda päron.

  4.5 % 33 cl Sverige
 2. Rekorderlig Cider Persika-Basilika

  Frisk, aromatisk smak av persika med en lätt touch av basilika. En läcker uppfriskande cider med fin eftersmak.

  4.0 % 33 cl Sverige